MÖKKISUIHKU TUO MUKAVUUTTA JA TURVALLISUUTTA MÖKILLÄ KYLPEMISEEN

Mökkisuihku on suomalainen keksintö, joka lisää mukavuutta ja turvallisuutta mökkisaunassa peseytymiseen. Mökkisuihku toimii ilman painevettä ja sähköä. Vain nopea pumppaus ja voit nauttia suihkun helppoudesta myös mökilläsi. Mökkisuihkun Premium-mallilla saat sekoitettua kätevästi sopivan lämpöistä vettä kuumavesipadasta ja kylmävesiastiasta imetystä vedestä. Jos uinti saunomisen lomassa ei houkuttele, käy vilvoittelusuihkun ottaminen pelkällä kylmällä vedelläkin helposti. Basic-mallilla pääset nauttimaan suihkusta etukäteen sekoitetulla vedellä. Mökkisuihkun avulla vesiastioiden ja padan tyhjentäminen on helppoa. Myös saunan lattioiden ja lauteiden huuhtelu käy näppärästi. Ripeästi pumpattaessa vesi lentää alahanasta melkein 10 metrin päähän. Mökkisuihku sopii myös muiden mökin talousvesien sekoittamiseen.

MÖKKISUIHKU ON KESTÄVÄ KOTIMAINEN TUOTE VAATIVIINKIN OLOSUHTEISIIN

Mökkisuihku on suunniteltu kestämään Suomen vaativissa oloissa. Mökkisuihkulle myönnämme vuoden takuun, rekisteröimällä tuotteen saat vuoden lisää takuuaikaa. Mökkisuihku on täysin kotimainen tuote: se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisista osista. Mökkisuihkussa on huomioitu vaativat olosuhteet. Lappoilmiön tuomat haasteet on ratkaistu, ja kahvojen materiaaleina on käytetty kovia ja kestäviä muovilaatuja, jotka eivät kuitenkaan lämpene. Peltiosat on valmistettu rosterista ja putkiston osat messingistä ja alumiinista, jolloin ruostumisen tuomat ongelmat on pyritty välttämään myös rannikko-olosuhteissa. Mökkisuihku on tarkoitettu ensisijaisesti sisätiloihin. Ympärivuotisessakin käytössä suihkun saa nopeasti käyttöön ja se on helppo tyhjentää (jäätymisen estämiseksi). Mökkisuihku tyhjentää itse itsensä, kunhan muistaa irrottaa letkut pyörivistä liittimistä lähtiessä. Tuotetta ei ole suunniteltu säilytettäväksi ulkona talven yli. Mikäli tarkoituksenasi on käyttää Mökkisuihkua kesäisin ulkotiloissa, suosittelemme altaan suojakannen hankintaa.

NÄIN MÖKKISUIHKU TOIMII

Premium-malli: Pumppaa kylmää ja kuumaa vettä ja rajoita sitten kuuman veden virtausta puolella. Testaa veden lämpötila alahanasta ja nosta vesi pumppaamalla yläpuoliseen altaaseen. Mökkisuihkun mukana toimitettavat letkut laitetaan kuuma- ja kylmävesipisteisiin. Keskikahvalla pumpattaessa suihku imee vesipisteistä vettä ja punaisen/sinisen kahvan asennot määrittävät sekoittuvan veden lämpötilan. Veden lämpötilan voi testata kädellä, kun ylin musta kahva on käännetty sivulle. Tällöin vesi tulee alahanasta ja veden lämpötilaan voi tehdä tarvittaessa muutoksia sinistä ja/tai punaista kahvaa kääntämällä. Kun musta kahva käännetään ylös, sopivaksi säädetty vesi virtaa suihkun yläpuolella olevaan altaaseen. Altaan täytyttyä avataan suihkunsuuttimen venttiili, jolloin suihku on käyttövalmis. Basic-malli: Sekoita vesi sopivan lämpöiseksi vesiastiaan ja aseta imuletku astiaan. Nosta vesi keskikahvalla pumppaamalla yläpuoliseen altaaseen. Altaan täytyttyä avataan suihkunsuuttimen venttiili, jolloin suihku on käyttövalmis. Mökkisuihkulla saat pumpattua kerralla noin 4 minuutin suihkun. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi mökillä pelkkään veden kantamiseen, sillä mökkisuihkulla peseydyt pienellä vesimäärällä. Pienestäkin kiukaan kylkisäiliöstä saadaan puoli tuntia suihkua.

MÖKKISUIHKUN SYNTYTARINA KEKSIJÄN SANOIN

Mökkisuihkun tarina alkaa Keski-Suomen Putkilahdesta, helmikuun pakkasilla vuonna 2011. Saunoimme mökillä vaimon kanssa. Kävi se tavallinen juttu, että hänen hiustenpesunsa jäljiltä kuuma vesi oli lopussa, kun minun vuoroni tuli. Ei auttanut muu kuin lähteä kantamaan vettä avannosta uudelleen. Kun vedet oli lopulta kannettu ja istuin itsekseni saunassa odottelemassa veden lämpenemistä, tuli ajatus, että tämän voisi hoitaa helpomminkin. Näin syntyi Mökkisuihku. Suihku, joka toimii helposti ilman sähköä ja painevettä. Mökkisuihkua on nyt kehitetty, testattu ja kaupallistettu neljän vuoden ajan. Muutaman mutkan ja parin takapakin jälkeen mökkisuihkulle on löytynyt kotimainen valmistaja, Hiomapojat Oy sekä hyvät taustajoukot. Tavoitteemme on nostaa vapaa-ajanvieton laatua kertaheitolla tuomalla suomalainen mökkisuihku jokaiseen mökkisaunaan!